Opt decese raportate de autorități, în contextul pandemiei, în perioada 22-24 decembrie

In contextul pandemiei de coronavirus, au fost anuntae alte 8 decese, in judetul nostru, la persoane infectate cu noul coronavirus.

Barbat, de 78 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu Parkinson, dementa, diabet, obezitate, probleme hepatice, internat in 18 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta,

Femeie, de 85 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscuta cu probleme cardiace, dementa, internata in 5 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie, stare septica, insuficienta respiratorie acuta, confirmata pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.

Barbat, de 78 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu probleme cardiace, neoplazie, hipertensiune arteriala, internat in 10 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie interstitiala, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.

Barbat, de 79 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu probleme oncologice, internat in 9 decembrie pe Sectia Oncologie Medicala (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta severa, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 24 decembrie.

Barbat, de 59 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu probleme renale, sechele AVC, diabet, internat in 6 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie interstitiala, insuficienta respiratorie acuta, infectie cu COVID-19 forma severa), unde a decedat in 23 decembrie.

Barbat, de 77 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu probleme renale, hipertensiune arteriala, internat in 22 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (pneumonie acuta bilaterala, insuficienta respiratorie acuta, infectie cu COVID-19 forma severa), unde a decedat in aceeasi zi.

Barbat, de 57 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu probleme hepatice, internat in 10 decembrie pe Sectia Medicina Interna (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 24 decembrie.

Barbat, de 60 de ani, din Bistrita-Nasaud, cunoscut cu obezitate, internat in 8 decembrie pe Sectia Boli Infectioase (bronhopneumonie, insuficienta respiratorie acuta, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat in 22 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5