Şapte decese asociate pandemiei, raportate pentru perioada 11-14 decembrie

Autorităţile judeţene au raportat alte 7 decese în judeţul Bistriţa-Năsăud, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, estevorba despre 4 femei şi 3 bărbaţi, care aveau şi alte comorbidităţi.
Femeie, de 84 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu afecțiuni cardiace și psihice, internată în 12 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă), confirmată pozitiv cu COVID-19 în 14 decembrie, zi în care a și decedat.

Femeie, de 82 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu Alzheimer, afecțiuni cardiace, hipertensiune arterială, sindrom anemic, internată în 12 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută), confirmată pozitiv în aceeași zi, când a și decedat

Bărbat, de 75 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu afecțiune oncologică, internat în 7 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 13 decembrie.

Femeie, de 80 de ani, din Bistrița-Năsăud, cu hipertensiune arterială, Hepatită C, demență, internată în 3 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 12 decembrie.

Bărbat, de 90 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu Parkinson, afecțiune respiratorie cronică, hipertensiune arterială, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 13 decembrie.

Bărbat, de 82 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu hipertensiune arterială, sechele AVC, Parkinson, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (insuficiență cardio-respiratorie, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 11 decembrie.

Femeie, de 71 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu hipertensiune arterială, diabet zaharat, demență, internată în 9 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 12 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5