Alte 11 decese asociate pandemiei, în judeţ, în perioada 29 decembrie-2 ianuarie

Autorităţile judeţene au anunţat alte 11 decese asociate pandemiei cauzate de noul coronavirus, pentru perioada 29 decembrie 2020-2 ianuarie 2021.

Bărbat, de 77 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu obezitate, sechele AVC, probleme cardiace, internat în 31 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19 - formă severă). A decedat în 2 ianuarie.

Bărbat, de 61 de ani, din Bistrița-Năsăud, internat în 29 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie COVID-19 formă severă, insuficiență respiratorie acută). A decedat în 1 ianuarie.

Femeie, de 81 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, neurologice, oncologice, internată în 17 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmată pozitiv cu COVID-19), transferată pe Secția Chirurgie pentru o intervenție chirurgicală și retransferată pe Boli Infecțioase. A decedat în 29 decembrie.

Femeie, de 72 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu diabet zaharat, astm bronșic, internată în 22 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 1 ianuarie.

Femeie, de 76 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu diabet, hipertensiune arterială, transferată în 30 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 2 ianuarie.

Bărbat, de 85 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme cardiace, sechele AVC, hipertensiune arterială, internat în 25 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 30 decembrie.

Femeie, de 83 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu obezitate morbidă, probleme cardiace, transferată în 28 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 2 ianuarie.

Bărbat, de 79 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme cardiace, renale, diabet, internat în 29 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în aceeași zi.

Bărbat, de 74 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu afecțiuni cardiologice, respiratorii, diabet, internat în 25 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie cronică acutizată, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 29 decembrie.

Bărbat, de 74 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu afecțiune oncologică, internat în 22 decembrie pe Secția Medicină Internă - Covid (pneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 29 decembrie.

Femeie, de 75 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, hepatice, internată în 17 decembrie pe Secția Chirurgie Generală (hernie, apendicită, pneumonie COVID-19). A decedat în 29 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5