Şase decese raportate de autorităţi, în contextul pandemiei, pentru perioada 26-28 decembrie

Autorităţile judeţene au anunţat alte 6 decese asociate pandemiei provocate de noul coronavirus, la persoane din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Femeie, de 69 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu diabet zaharat, probleme hepatice, internată în 22 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 26 decembrie.

Bărbat, de 55 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu diabet, probleme cardiace și renale, internat în 21 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmat pozitiv cu COVID-19 - formă severă). A decedat în 26 decembrie.

Femeie, de 85 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, de mobilitate, hipertensiune arterială, internată în 3 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 28 decembrie.

Bărbat, de 67 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme hepatice, diabet zaharat, internat în 12 decembrie pe Secția Psihiatrie Acuți (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 26 decembrie.

Bărbat, de 66 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme cardiace, hipertensiune arterială, internat în 18 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 27 decembrie.

Bărbat, de 56 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme renale, gastrice, obezitate, internat pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie - formă severă, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 22 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5