Cinci decese asociate pandemiei, raportate pentru 18 decembrie, la persoane care sufereau si de alte boli

Alte 5 decese au fost raportate de autoritatile din Bistrita-Nasaud pentru data de 18 decembrie, la persoane care sufereau si de alte boli.

Femeie, de 57 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu ciroză hepatică, afecțiune oncologică, internată în 15 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Femeie, de 76 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, diabet zaharat, internată în 5 decembrie pe Secția Medicină Internă (insuficiență respiratorie acută, pneumonie severă, confirmată pozitiv), unde a decedat în. 18 decembrie.

Femeie, de 74 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscută cu probleme cardiace, hipertensiune arterială, sechele AVC, demență, internată în 9 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, confirmată pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Bărbat, de 77 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu probleme cardiace, hipertensiune arterială, internat în 8 decembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Bărbat, de 63 de ani, din Bistrița-Năsăud, cunoscut cu ciroză hepatică, internat în 7 decembrie pe Secția Medicină Internă (insuficiență respiratorie acută, pneumonie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19), unde a decedat în 18 decembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5