Alte 4 noi cazuri de gripă confirmate, la Spitalul Judeţean! Printre ele, o fetiţă de doi ani şi jumătate

Patru pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au fost diagnosticați cu gripă, anunţă  Camelia Strungari, purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Este vorba despre o fetiță în vârstă de 2 ani și 7 luni din Prundu Bârgăului, care a fost internată la Secția Pediatrie în data de 23 februarie, iar în urma confirmării virusului gripal tip A, fiind transferată la Secția Boli infecțioase în data de 25 februarie.

De asemenea, o femeie în vârstă de 58 de ani din Bistrița Bârgăului a fost internată în data de 24 februarie la Secția Boli infecțioase cu diagnosticul suspiciune gripă; pneumonie interstițială; insuficiență respiratorie, în cazul acesteia fiind confirmată prezența virusului gripal de tip A în data de 25 februarie;

Pentru un bărbat în vârstă de 31 de ani din Bistrița, internat în data de 24 februarie la Secția Boli infecțioase cu suspiciune gripă și suspiciune pneumonie, a fost confirmat virusul gripal tip B în data de 25 februarie.

Nu în ultimul rând, printre cazruile confirmate figurează şi o femeie în vârstă de 68 de ani din Bistrița, internată în data de 18 februarie la Secția Boli infecțioase cu diagnosticul de enterocolită cu Clostridium difficile, confirmarea virusul gripal tip A venind în data de 25 februarie.

„Reamintim că la Spitalul Județean de Urgență Bistrița a fost instituită carantină, accesul aparținătorilor și vizitatorilor fiind interzis. Facem apel la înțelegerea acestora, rugându-i să respecte măsurile adoptate”, menţionează Camelia Strungari, purtător de cuvânt al SJU Bistriţa.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5