Am întâlnit oameni fericiţi la „Târgul bicicliştilor”!

Unul dintre sporturile cele mai sănătoase, atractive, benefic total organismului – ciclismul – având milioane de adepţi, nepoluant şi fortificator al organismului, şi-a găsit o trambulină de lansare şi relaxare prin organizarea, în premieră, la Bistriţa, a „Târgului bicicliştilor”, ediţia I, în perioada 20-21 septembrie a.c., la Complexul Muzeal Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Organizatorii acestei lăudabile iniţiative au fost Asociaţia Bike News Bistriţa, Complexul Muzeal Judeţean B-N şi Primăria Bistriţa, iar angrenajul pinioanelor vitezometrice sufleteşti şi instinctuale a fost jurnalistul Marius Chiuzan, un campion în „marea buclă a judeţului şi municipiului”, un împătimit al bicicletei şi al traseelor diversificate.
„Târgul bicicliştilor” a oferit posibilitatea pentru participanţi şi vizitatori de a face vânzări, schimburi sau donaţii de biciclete, piese, accesorii şi echipamente pentru biciclete.
Am semnalat prezenţa a numeroşi posesori şi posesoare de „nepoluante vehicule”, fiecare cu povestea lui pentru valoroasa bicicletă proprie, uneori povestea „întrecând costul real al mijlocului de transport”.
Parteneri ai evenimentului au fost Asociaţia Ecologistă Ruralis, Blue Apple şi Asociaţia Ascendent, printre parteneri media numărându-se şi cotidianul „Răsunetul”.
A fost o activitate antrenantă, de bun augur, pentru promovarea sportului pentru sănătate, a activa, la maximum, fenomenul de a dărui şi a te dărui pentru a fi alături de partenerii ciclişti, care trebuie respectaţi în trafic şi să aibă posibilitatea deplasării pe pistele special amenajate pentru biciclişti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5