Târgul bicicliștilor din Bistrița

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița va găzdui "Târgul Bicicliștilor" - târg unde se vor face vânzări, schimburi și donații de biciclete, piese, echipament și accesorii pentru biciclete.

Evenimentul va avea loc în zilele de 20 - 21.04 2016 de la ora 09.00 în curtea C.N. ”Andrei Mureșanu” și va face parte din manifestările dedicate săptămânii ,,Școala Altfel,, .
Dragi bistrițeni, acum puteți să scoateți la vânzare sau schimb - biciclete, piese și accesorii de toate felurile. Ce v-a rămas mic, ce vă e în plus, ce nu vă mai place, toate lucrurile mai mărunte sau mai mari își pot găsi o nouă viață la "Târgul Bicicliștilor". Le puteți vinde, le puteți dona, le puteți da la schimb, fiecare decide ce soarta vor avea lucrurile pe care le aduce la Târg.

Organizatori: Asociația Bike News Bistrița, Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița și APOR BN .

Reguli de participare:
- o persoană poate veni cu maxim trei biciclete.
- uneori, povestea unei biciclete costă mai mult decât bicicleta în sine. Vă încurajăm să aduceți cu voi și povestea din spatele bicicletei, fie că o povestiți în cuvinte, într-un singur cuvânt sau într-o fotografie.
- organizatorii nu răspund pentru obiectele sau bicicletele aduse la târg, întreaga responsabilitate juridică fiind a vânzătorului.

Acum îți poți lua o bicicletă second-hand, întreagă sau pe bucăți, fără să te temi că e furată de prin vecini. Pentru asta este obligatoriu înscrierea pentru vânzătorii de biciclete noi sau second hand, piese și accesorii pe e-mail:
[email protected]
Înscrierea duce automat și la rezervarea gratuită a unei mese sau a unui spatiu de expunere, vânzare, schimb sau donație.

Informații și detalii, persoana de contact - Marius Chiuzan – 0745428335.

Parteneri locali: Asociatia Ruralis, Bistritz Bike Shop, Blue Apple, Asociatia Ascendent.
Partener national: http://bikefestromania.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5