AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII

Fundaţia Culturală „Cezara Codruţa Marica” şi Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru” din Târgu-Mureş, în parteneriat cu revista „Vatra veche”, organizează a XII-a ediţie a Concursului Național de Creație Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII, dedicat zilelor de 1 şi 8 Martie.
Concursul are trei secțiuni:
Creația artistică a elevilor din cliclul primar.
Creația artistică a elevilor din cliclul gimnazial.
Creația artistică a elevilor din cliclul liceal.
Concurenții vor trimite pe adresa Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica”, B-dul Cetății nr.13, 540089 Târgu-Mureș, sau pe adresa de [email protected], până la data de 15 februarie 2016, creaţii originale, versuri, pagini de proză literară sau desene care exprimă frumuseţea, sinceritatea, bucuria, speranţa ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței relaţiile de viaţă, în special cele educative, dintre copil sau adolescent şi mamă.
Textele sau desenele vor fi însoțite de o fișă cu datele personale ale concurentului, menționând numele și prenumele, clasa, școala la care învață, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător.
Informații suplimentare la telefon 0744 70 55 27, Valentin Marica, președintele Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5