Amenzi de peste 4.000 lei, aplicate de jandarmi. Minori surprinşi în timp ce furau diverse produse

În perioada 1-4 decembrie a.c., jandarmii bistriţeni au executat acţiuni privind prevenirea şi combaterea faptelor antisociale la nivelul judeţului.

De la începutul lunii decembrie fost aplicate 23 de sancţiuni, din care 16 amenzi în valoare de 4.300 de lei şi 7 avertismente scrise.

           "Sancţiunile au fost aplicate pentru pentru abateri de la legislaţia legală în vigoare privind ordinea şi liniştea publică: adresarea de injurii, apelare nejustificată la 112, provocarea şi participarea la scandaluri, cerşetoria, îndemnarea minorilor de a săvârşi acte de vagabondaj şi de a cerşi, tulburarea ordinii publice, consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat şi deteriorarea unor bunuri publice.

          Un fapt îngrijorător îl reprezintă depistarea, într-o perioadă scurtă de timp, a unor minori care sustrăgeau diverse produse, (cosmetice, produse alimentare, dulciuri, hrană pentru animale etc.) din magazine diferite. Conform reglementărilor legale în vigoare pe numele celor în cauză s-au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5