Amenzi, lemn şi un autovehicul confiscat, pentru delicte silvice

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice împreună cu specialiștii Gărzii Forestiere au organizat marţi o acțiune pentru combaterea delictelor silvice.Astfel, au fost efectuate controale în trafic și la societăți comerciale de prelucrare și exploatare a materialului lemnos, pe Valea Someșului și pe Valea Bârgăului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În urma controlului în trafic, a fost identificat un camion, care transporta cantitatea de 15,77 mc cherestea, fără proveniență legală. Controlul s-a extins și asupra societății expeditoare a materialului lemnos. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 40 000 lei, a fost confiscat material lemnos, în valoare de 10 000 lei și un autovehicul, folosit la comiterea contravenţiei, în valoare de 50.000 lei.

Comentarii

01/03/17 15:09

Ar trebui sa plateasca tot lemnul furat si sa se faca un audit la firma respectiva si sa se confiste tot ! absolut tot ! pentru ca oamenii astia fura dupa cum ii taie capul!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5