Amenzi și lemn confiscat la Romuli!

 Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, sub coordonarea IGPR- Direcția de Ordine Publică, împreună cu specialiștii Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza comunei Romuli.

„În urma controalelor și a verificărilor de specialitate efectuate la diferite societăți comerciale, au fost constatate și aplicate 5 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010 - privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 25 000 lei. În cadrul activităților desfășurate, 76,18 mc de material lemnos au fost ridicați în vederea confiscării. Valoarea materialului lemnos confiscat este de 16.089 lei”, se arată în comunicatul IPJ BN.

De asemenea, duminică, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale, Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au acționat pentru combaterea delictelor silvice. În urma verificărilor, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36 000 lei, din care 7 sancțiuni conform Legii 171/2010 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. Totodată a fost ridicată în vederea confiscării, cantitatea de 7,5 mc de material lemnos, în valoare de 750 lei”, precizează Poliţia bistriţeană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5