Amplă acţiune de curăţenie la Budacu de Jos! Vizitatorii de pe Dealu Budacului şi Dealu Jelnei, invitaţi să dea dovadă de bun simţ!

Primăria Budacu de Jos a demarat o amplă acțiune de curățenie, de salubrizare a întregii comune, insistând în zonele mai circulate! Saci întregi de deşeuri au fost adunaţi în prima zi, iar autorităţile speră ca acest demers să nu fie în zadar.
"Încet, încet, zăpada s-a topit, a dispărut...doar gunoaiele au rămas! Și, evident că niciunuia nu ne place natura ”mânjită” cu gunoaie, nu-i așa?! Am observat că se aruncă multe gunoaie la intrarea, dinspre Bistrița, în localitățile Jelna și Budacu de Jos, mai ales, credem de noi, de către persoanele care tranzitează comuna. Pe drumurile de exploatare agricolă, utile atât agriculturilor cât și cicliștilor din zonă și nu numai, sunt de asemenea aruncate diverse reziduuri; Sunt destul de multe gunoaie - în special ambalaje - aruncate și în intravilanul localităților. Am început această acțiune și o vom continua, cu speranța că vom avea un sprijin în dvs., cetățeni ai comunei și nu numai. Vă rugăm să mențineți curățenia (mai ales în zona din fața casei - inclusiv șanțurile) precum și în toate spațiile și zonele, inclusiv din extravilan. De asemenea, vă rugăm să ne sprijiniți în descurajarea celor care, încă, practică acest ”sport” de ”aruncatul gunoiului” peste tot și aiurea: trimiteți-ne fotografii ale acestora, fie public, fie privat! Îi facem, gratis, celebrii, că altă cale, vedem, nu găsim! Noi zicem că se poate să avem o comună curată!", transmit reprezentanţii Primăriei Budacu de Jos, pe pagina de facebook.
Autorităţile locale au postat imagini din zona Dealu Budacului (zona pârtiei de săniuș) și Dealu Jelnei (zona foișoarelor).
"Îi rugăm pe toți cei care ne vizitează comuna să ia cu ei, la plecare, ambalajele (și sunt, ”diverse” ambalaje, credeți-ne!) și reziduurile produse! De îndată după aprobarea bugetului pe acest an, vor fi achiziționate și amplasate coșuri și tomberoane în toate zonele publice!", dau asigurări autorităţile locale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5