Anamaria Stănilă, noul medic specialist de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Începând cu 1 august, Secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa va avea un nou medic.
Managerul instituţiei, Gabriel Lazany, declară: „Un nou medic specialist se alătură echipei medicale din cadrul secției de Cardiologie. D-nei dr. Anamaria Stănilă îi urăm bun venit și succes în activitate”.
Reamintim faptul că Secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean are 55 de paturi, fiind modernizată şi dotată defibrilator, injectomate, monitoare EKG, monitor puls, sat O2, TA electrocardiograf, ecograf, oscilometru, aspirator secreţii, aparat pentru dozarea rapidă a glicemiei. Şeful secţiei este Mihai Alexandru Hărăguş, iar echipa are în componenţă medicii Angelo Mardale, Dănuţ Cocoi, Sorin Titus Păştean, Petru Beniamin Meşter.
În ultimii ani, Spitalul Judeţean şi-a schimbat faţa devenind una dintre cele mai bine dotate unităţi medicale din ţară şi, în acelaşi timp, venind în municipiul nostru doctori care îşi pun cunoştinţele medicale în slujba pacienţilor.

Comentarii

01/08/18 13:51
ioan

Sa speram ca o sa aiba grija de pacienti doar la stat,si sa nu procedeze ca si ceilalti doctori de la cardiologie si alte sectii sa te trimita la ei la particular,sa nu transforme cardiologia intr-un loc de racolat pacienti ca multi alti doctori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5