Anchidim Pavelea, primarul comunei Runcu Salvei, premiat de ziua PDL

PDL sărbătoreşte duminică ziua partidului. Cu acest prilej, primarul comunei Runcu Salvei Anchidim Pavelea va fi premiat pentru cel mai bun scor electoral obţinut la alegerile locale din 2012. Anunţul a fost făcut de liderul PDL BN, deputatul Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

,,Duminică, în Bucureşti, va avea loc ziua partidului. Vom organiza o activitate festivă, prin care membrii de partid se vor întruni şi vor sărbători, dacă vreţi, activitatea şi lungul sau scurtul parcurs istoric al PDL. Vom avea şi noi o delegaţie care va participa la aceste manifestări, vom avea şi un primar care va fi premiat ca fiind deţinătorul celui mai mare scor obţinut la alegerile locale, va fi o activitate care va scoate în evidenţă, în primul rând, implicarea autorităţilor, a primarilor noştri, a membrilor în activitatea de partid, la nivel local şi la nivel naţional. Din judeţul nostru va fi premiat primarul comunei Runcu Salvei, Anchidim Pavelea, pentru cel mai bun scor electoral obţinut la alegerile locale, 78-80%. Va primi o diplomă, o distincţie. Delegaţia noastră va fi formată din primari, membri ai Biroului Permanent Judeţean, consilieri judeţeni, consilieri municipali. Nu este o prezenţă impusă, ci la libera alegere”, a declarat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

Întrebat dacă democrat-liberalii au sărbătorit ziua partidului şi când erau la guvernare, Ioan Oltean a răspuns:

,,Mai puţin, dar am sărbătorit şi atunci. Aveam mai puţin timp pentru festivităţi, acum, în Opoziţie, avem timp pentru festivităţi. Mai ieşim în evidenţă, Puterea e atât de mare, încât ne acoperă, nu ne lasă să ne manifestăm, cel puţin, în plan parlamentar”.

Ziua Partidului Democrat Liberal se sărbătoreşte anual, în ultima duminică a lunii mai.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5