Unitate de prestări servicii exemplară în Bistriţa

Angajaţi profesionişti, cu servicii profesionale impecabile pentru clienţi

Ne bucură enorm de mult când vedem că există oameni dăruiţi trup şi suflet meseriei, adevăraţi profesionişti în domeniu, care se pun în slujba semenilor prin calitatea, promptitudinea, profesionalismul în a oferi servicii de înfrumuseţare a „imaginii noastre” în public, unde dictonul „Clientul nostru, stăpânul nostru” este la loc de cinste.
Un asemenea colectiv am întâlnit, cu mare plăcere, la unitatea de Frizerie-Coafor din zona Big-ului, în municipiul Bistriţa, oameni de o amabilitate aparte, conduşi cu multă competenţă, profesionalism, răbdare şi migală, colaborare desăvârşită între client şi angajat, care este o practică uzuală în unitate şi după ultimele directive europene în domeniu, de către dl. Octavian Someşan, responsabil de unitate, omul cu studii superioare, dar căruia nu-i este ruşine a practica o meserie nobilă, cum este cea de frizer, cel care a „învăţat” şcoală „adevărată” în domeniu, perfecţionându-se pentru cele mai exigente gusturi şi tunsori.
Un colectiv exemplar în domeniu şi „as” în meserie, format din Iliana Kis, Alice Koo, Rodica Roiban, Ioana Ţîra, Ioana Craja, Gabriela Struţa şi Aranka Gyorgy îşi execută orice tip de tunsoare şi coafură, unitatea dispunând de cele mai performante aparate în domeniu, având la dispoziţie sterilizator, dezinfectante, o foarfece şi piaptăn pentru fiecare client, dezinfectate conform normelor europene etc.
Aici veţi fi serviţi prompt şi amabil pentru a beneficia de cele mai moderne sau clasice tunsori sau coafuri, ţinând cont de faptul că vasta experienţă a angajaţilor, pregătirea deosebită, media vechimii în muncă între 25 şi 35 de ani impune un profesionalism desăvârşit, adaptabilitatea rapidă la tot ce este nou şi perfecţionarea perpetuă.
De remarcat că localul este unul foarte curat, dotat corespunzător, fiind una dintre cele mai vechi unităţi din zonă şi Bistriţa, şi aparţine S.C.M. „Unirea” Gradul I, fiind un exemplu şi un punct de reper în domeniu.
Ne bucurăm că mai avem asemenea unităţi şi suntem trataţi ca adevăraţi cetăţeni europeni, felicităm responsabilul şi colectivul pentru ceea ce realizează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5