Angajatorii gemani caută barmani, ospătari şi bucătari din România. Înscrieri la AJOFM BN!

Compania germană Europa Park, prin EURES România, dispune de 80 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfasoare o activitate sezonieră în Germania. Selecţia va fi organizată la Bucuresti, în data de 6 martie 2014. Potrivit comunicatului transmis de AJOFM BN, angajatorul are la dispoziţie 10 posturi de barman, 20 de posturi de ospătar/personal servire clienţi, 40 posturi de bucătar   şi  10 posturi de supraveghetor de noapte.

„Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu de cel puţin 2 ani şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte, persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier şi să aibă atât cunoştinţe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât şi cunoştinţe de limba engleză şi limba franceză”, precizează directorul executiv Otilia Râpan de la AJOFM BN, prin intermediul unui comunicat de presă.

 Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an în funcţie de ocupaţie, începând cu luna aprilie 2014. Salariul oferit este motivant, în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Angajatorul asigură cazarea şi oferă programe de formare profesională, promoţii şi servicii complementare.

„Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa - Năsăud, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa - Năsăud, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza unor documente precum cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă); copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minimum 6 luni); C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinta de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă””, menţionează sursa citată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5