Locuri de muncă în Germania, prin EURES, pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic

EURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Selecţia va avea loc la Braşov, în zilele de 27 şi 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialistilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru meserii precum cea de bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinte bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 - B1/B2). Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinte foarte bune de limba germană, nivel C1 - C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 – 2200 euro brut/lună (în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit/contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa - Năsăud, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa- Năsăud (Bistrita, str. Gării, nr.2 – 4), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. “Înscrierea în baza de date se realizează pe bază de cerere tip (se completează la sediul AJOFM), copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf), cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă””, se arată în comunicatul semnat de directorul executive Otilia Râpan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5