Locuri de muncă prin EURES în Germania pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud  dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic în Germania (ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi). Locurile de muncă sunt oferite de Hotelul Marriott Frankfurt și Block House, iar pentru ocuparea lor se va organiza o selecţie la Brașov în data de 8 septembrie, informeazĂ directorul executiv Otilia Râpan, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 - B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul OPERA (sistem hotelier de operare) și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2. Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 - 2206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1500 - 2054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).

Persoanele cu domiciliul în județul Bistriţa – Năsăud, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea se realizează  pe bază de cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni); C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5