Locuri de muncă în Germania, pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic

EURES România dispune de 77 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, anunţă Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud. Selecţia de personal va avea loc la Braşov, în luna februarie 2015.

Compania germană Europa Park, McDonald’s şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă 20 posturi de bucătar, 25 posturi de ospătar, 20 posturi pentru personal în industria gastronomiei de sistem, 6 posturi pentru ajutor bucătar şi 6 posturi pentru cameristă/roomboy..

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limbă germană (nivel  B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limbă engleză (nivel B1). Pentru posturile de ajutor bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă în domeniu.  

Angajarea se face pe o perioadă de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015. Salariul oferit este de 1500 – 2200 euro brut/lună pentru lucrătorii calificaţi (bucătar, ospătar) şi de 1300 – 1600 euro brut/lună pentru personalul necalificat (ajutor bucătar, camerista/roomboy, personal în industria gastronomiei de sistem). Programul de lucru este cu normă întreagă, iar cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

„Persoanele cu domiciliul în judeţul Bistriţa - Năsăud, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa - Năsăud, strada Gării, nr. 2-4, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza unei cereri tip, care se completează la sediul A.J.O.F.M. B - N;  a unei copii a actului de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni); a unui C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf); a cazierului judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni) şi a unei adeverinţe de la medicul de familie, cu menţiunea Clinic sănătos/Apt pentru muncă”, menţionează directorul executiv Otilia Râpna, de la AJOFM BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5