Mâine, de la ora 12.30

Ani Nastasia Bob va fi instalată în funcţia de prefect

Sâmbătă, de la ora 12.30, la Palatul Administrativ este programat evenimentul de instalare a noului prefect, funcţia urmând să fie ocupată de Ani Nastasia Bob. La Bistriţa ar urma să ajungă ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.
Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş - Bolyai Cluj-Napoca, Ani Bob a lucrat din 1996 în cadrul Direcţiei de Muncă, Familie şi Protecţie Socială, sub toate denumirile şi orânduielile politice.

În prezent, este consilier juridic superior la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Pe plan politic, Ani Bob este membru PNL din 1997. S-a născut în 24 august 1972, în Căianu Mic, este căsătorită şi are doi copii.

În ceea ce priveşte înscăunarea unui nou subprefect, acest lucru nu se va întâmpla mâine. Favorit pentru ocuparea postului era Ovidiu Frenţ, fost subprefect în perioada de guvernare PSD-PDL.

În Monitorul Oficial nr. 318 din 11 mai a fost publicată Hotărârea de Guvern privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect de către Cristian Florian, dar şi actul privind exercitarea, cu caracter temporar, a acestei funcţii de către Ani-Nastasia Bob, prin detaşare în condiţiile legii. De asemenea, Guvernul a adoptat şi o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bistriţa – Năsăud de către Ioan Cătălin Păun.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5