CIPRIAN CECLAN, numit subprefect de Bistriţa-Năsăud

Numirea în funcţie de subprefect a fostului consilier judeţean Ciprian Ceclan a fost făcută joi în cadrul şedinţei de Guvern.
 
Potrivit unui comunicat remis presei, două hotărâri au vizat "încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bistrița-Năsăud de către Ciui Terente, precum și exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bistrița-Năsăud de către Ceclan-Oprea Ciprian”.
 
Ciprian Oprea Ceclan (n. 7.11.1977) a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Secţia Electronică Aplicată, fiind inginer diplomat. A lucrat doar în mediul privat, la SC Willy & Co SRL Apahida, la SC Netsoft Systems SRL Cluj-Napoca, la SC Leoni Wiring Syastems ca şef de program (2003-2006),  Rombat Automobile (2006-2007), Compexit Trading (2007-2010) şi Goldplast (2010-prezent), ca director cercetare-dezvoltare. 
 
A fost preşedinte coordonator al PES Activists Bistriţa-Năsăud, vicepreşedinte PSD Bistriţa-Năsăud şi consilier judeţean, dându-şi demisia luna trecută. 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5