Anton Vlad şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean

Sursa: Citynews.ro

Liderul PNL B-N, deputatul Ioan Tinţean, a declarat pentru citynews.ro că după şedinţa Biroului Politic Judeţean, desfăşurată vineri seara, consilierul judeţean liberal Anton Vlad şi-a prezentat, în faţa conducerii partidului, demisia din funcţia publică, urmând să rămână membru al PNL.

,,Eu prefer ca toţi colegii asupra cărora BPJ a luat decizia excluderii să procedeze la fel. Eu unul doresc ca toţi să rămână în partid, dar nu pot să mai fie consilieri judeţeni” a spus Ioan Ţintean.

Procedural, Ioan Tinţean afirmă că va trebui sa convoace Biroul Politic Judeţean încă o dată pentru a le aduce la cunoştinţa reprezentanţilor acestui for faptul că Anton Vlad şi-a dat demisia. Abia după aceea va putea fi organizată Delegaţia Permanentă Judeţeana în care să se aprobe sau nu excluderea din partid a lui Luca Peter.

În privinţa lui Mihai Bumb, lucrurile sunt mai simple, Biroul Politic Naţional al PNL urmând să fie sesizat cu privire la încălcarea statutului de către actualul vicepreşedinte al CJ B-N.

,,Eu sper ca până la data când voi convoca BPJ şi domnul Luca Peter să procedeze la fel ca domnul Anton” a conchis Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]