În anul 2014, la Năsăud: 450 naşteri, 63 căsătorii şi 120 decese

În anul 2014, la SPCLEP Năsăud au fost luate în evidenţă un număr de 577 persoane, după cum urmează: la naştere – 558 persoane; la dobândirea cetăţeniei – 4; la restabilirea domiciliului în România – 15.
S-au efectuat toate menţiunile de deces, divorţ şi comunicările 0-14 ani.
Acte de stare civilă întocmite: acte de naştere – 450; acte de căsătorie – 63; acte de deces – 120, transmite Gabriela Seica, şeful serviciului.
SPCLEP Năsăud deserveşte oraşul Năsăud şi 18 comune, adică o populaţie de peste 75.000 locuitori, aici desfăşurându-şi activitatea şase persoane, plus încă trei de la starea civilă.

Comentarii

16/02/15 10:40
Cititor

Bravo ! Felicitari ! Inseamna ca au inteles foarte bine mesajele parohiei locale, prin care se solicita cat mai multi "someri", cat mai multi "cersetori" si "huligani " care sunt materie prima pentru doctori si politie ori jandarmerie... sau pentru primariile care trebuie sa le dea tot felul de "hajutoare"... ca stim noi bine din randul cui sunt cele mai multe "nasteri"... si care asteapta "para malaiatza"... !
Daca se merge in ritmul asta... o sa ne intrebam cat de curand de ce se "intuneca" prin salile de sedinte de la Parlament ori/sau guvern... cand intra "alesii" in salile de sedinta... ( Manca-tz-as"... !!! )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5