Anul şcolar debutează cu testări recapitulative

Elevii din absolut toate şcolile judeţului şi din toţi anii de studiu vor fi evaluaţi cu privire la cunoştinţele acumulate la două sau mai multe discipline în anul / anii şcolar(i) anterior(i).

Respectivele testări, care nu au însă caracter oficial (în sensul că rezultatele nu vor fi trecute în catalog şi nici nu vor putea fi făcute publice) vor putea fi programate începând cu cea de-a treia săptămână a acestui prim semestru şi vor fi precedate de o perioadă de recapitulări.

Bobocilor de clasa I le vor fi verificate abilităţile de comunicare şi de învăţare; elevii de clasa a II-a vor fi evaluaţi la limba şi literatura română şi la matematică; pentru clasele a III-a şi IV-a, evaluările vor viza limba şi literatura română, matematica şi ştiinţele.

La gimnaziu, evaluări vor fi la limba şi literatura română, la matematică, la limba modernă, la fizică, la biologie (clasele V-VIII), la chimie şi la discipline socio-umane sau cultură civică (numai clasele a VII-a şi a VIII-a).

În fine, liceenii vor fi evaluaţi la limba şi literatura română, la matematică, la limbi moderne, la tehnologia informaţiei, la fizică, la biologie, la chimie, la geografie, la istorie, la discipline socio-umane şi (în funcţie de filieră) la disciplinele tehnice sau de specialitate vocaţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5