Anuţa Motofelea şi-a scos bebeluşul în lume. Ne pregătim de nuntă şi botez

sursa facebook

La doar o lună, Anuţa Motofelea şi-a scos bebeluşul în lume, şi nu oriunde, ci direct la filmări pentru o televiziune naţională. Micuţul a stat cuminte cu tatăl său cât timp a mama a filmat, însă nu a scăpat de pozatul cu artiştii, cu toţii dorind o fotografie pentru facebook cu Elias. Putem spune că el a fost vedeta de azi. " Am venit cu mami la filmări ,ne scuzați ca dormim" este mesajul transmis de micuţ din braţele mamei. Anuţa arată foarte bine, revenindu-şi după naştere, iar micuţul este frumos ca mama lui. După Paşti artista va reveni şi în mijlocul colegilor de la Dor românesc, dar îşi va relua şi angajamentele la nunţi. În luna iunie, în prima joi, artista are atât nunta, cât şi botezul micuţului, la o distanţă de o zi căsătorindu-şi fiica şi Mirela Petruş.
................
A doua zi de Mărţişor, în jurul orei 16.00, îndrăgita interpretă Anuţa Motofelea a adus pe lume, prin cezariană, un bebeluş de nota 10, Elias Ioan( numele românesc venind de la regretatul tată al artistei). Îi urăm micuţului Elias Ioan să aibă o viaţă lină, fără supărări, cu mii de realizări, să fie mereu indrumat şi iubit de toată lumea. Îngerii să-i fie aproape şi aripa lor ocrotitoare să-l apere mereu…
...........................
În noiembrie anul trecut, de lăsatul secului, îndrăgita interpretă s-a logodit cu Aruncutean Dan Paul, bistriţean stabilit de ani buni în Londra, acolo unde locuieşte şi unicul frate al artistei. Starea civilă a avut loc la Primăria Bistriţa, apoi împreună cu naşii şi cu cei apropiaţi, mirii s-au îndreptat spre Mănăstirea Piatra Fântânele, unde a avut loc slujba cununiei. Distracţia a avut loc la Hotel Castel Dracula.
Cotidianul Răsunetul, cel care a fost mereu alături de Anuţa în cariera ei artistică, încă de când a venit de la Arşiţa la Liceul de Muzică, îi urează mulţi ani cu fericire şi bucurii alături de soţul ei, dar şi de îngeraşul ce a venit în viaţa lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5