Anuţa Motofelea, săptămână de poveste: Zi de naştere, nuntă şi botez

Astăzi, îndrăgita interpretă Anuţa Motofelea este în ceas aniversar. Mesajele de felicitare nu au contenit să apară încă de aseară, cei apropiaţi, dar şi cei care-i iubesc cântecul urându-i „La mulţi ani cu sănătate şi bucurii”. Este o săptămână specială pentru Anuţa Motofelea, după ziua de naştere, joi fiind unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa artistei. De la ora 19.00, la Biserica Protopopiatului Ortodox, Anuţa, împreună cu Paul îl vor încreştina pe micuţul lor – Elias Ioan. Astfel, Elias va fi dat în grija Celui de Sus şi a îngerilor care, alături de părinţi, îi vor fi aproape pe drumul vieţii. Petrecerea de botez va fi împreună cu cea de nuntă, peste 300 de persoane fiind aşteptate, de la ora 20.00, la restaurantul Giulia să petreacă alături de tânăra familie Aruncutean şi de micuţul lor. În aceeaşi zi, colegii de la „Dor Romînesc” sărbătoresc 20 de ani de la înfiinţarea ansamblului. Cine ştie, poate, în timpul spectacolului, Anuţa va fi furată de colegi pentru câteva minute şi o vom vedea pe scena de pe Palatul Culturii îmbrăcată în rochie de mireasă cântând „Hai mireasă siue în car”. Ar fi o amintire de neuitat.
Anuţa ne-a declarat că nu a dorit o nuntă foarte mare, fiind invitaţi doar prietenii apropiaţi care să se bucure împreună cu ei de acest dublu eveniment.
..............................
În noiembrie anul trecut, de lăsatul secului, îndrăgita interpretă s-a logodit cu Aruncutean Dan Paul, bistriţean stabilit de ani buni în Londra, acolo unde locuieşte şi unicul frate al artistei. Starea civilă a avut loc la Primăria Bistriţa, apoi împreună cu naşii şi cu cei apropiaţi, mirii s-au îndreptat spre Mănăstirea Piatra Fântânele, unde a avut loc slujba cununiei. Distracţia a avut loc la Hotel Castel Dracula.
Cotidianul Răsunetul, cel care a fost mereu alături de Anuţa în cariera ei artistică, încă de când a venit de la Arşiţa la Liceul de Muzică, îi urează mulţi ani cu fericire şi bucurii alături de soţul ei, dar şi de îngeraşul ce a venit în viaţa lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5