Apa a pătruns la demisolul Şcolii Gimnaziale Ştefan cel Mare. Pompierii şi voluntarii intervin în sprijinul populaţiei

Update: DN 17 C, la Dumitra, este blocat de aluviuni. Intervine Secţia de Pompieri Năsăud şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumitra. 
 
Drum blocat spre Ghinda, de o alunecare de teren, aluviuni. Intervine SVSU Bistriţa.
 
Codul Portocaliu de vreme severă din judeţ nu s-a lăsat fără urmări. După ce aluviunile au ajuns pe calea ferată şi pe DN17 D, la Feldru şi Ilva Mică, probleme au apărut şi la Bistriţa.
 
La Feldru a intervenit SVSU cu două buldoexcavaroare, a informat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Circulația pe DN17 D se desfășoară pe o banda de mers, polițiștii asigură măsuri de fluidizare a traficului. La Ilva Mică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă intervine cu mijloace tehnice. 
 
SVSU Bistrița și o echipă de intervenție de la Aquabis acţionează în municipiul Bistrița, la Şcoală Generală nr. 6, pentru evacuarea apei de la demisol.
 
Echipaje din cadrul Detașamentului de ieri Bistrița intervin pentru evacuarea apei din curți și beciuri pe străzile Budacului, Iuliu Hossu și Calea Moldovei din mun Bistrita.
 
SVSU Bistrița intervine pe străzile Matei Eminescu și Dogarilor. SVSU Feldru intervine in localitate pentru evacuarea apei dintr-o casă, curte. 
 
În cadrul CJSU BN a fost activat, din momentul primirii avertizării Cod Portocaliu, CJCCI la sediul ISU Bistrița-Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5