APD Bistriţa îndeamnă cetăţenii să meargă la vot

Astăzi, 09 decembrie, Asociația Pro Democrația - Club Bistrița desfășoară o acțiune de mobilizare la vot în municipiul reședință de județ.Reprezentanții Pro Democrația vor merge din casă în casă pentru a-i convinge pe bistrițeni să vină la vot.

„Misiunea noastră este să încurajăm oamenii să vină la vot, pentru că implicarea cetățenilor în procesul electoral este de natură să consolideze democrația din România. De aceea, noi le spunem bistrițenilor: veniți la vot pentru a vă asigura că interesele noastre, ale tuturor locuitorilor municipiului, sunt reprezentate de oamenii pe care noi îi alegem”, a declarat Lucian Arghir Suciu, președinte al Asociației Pro Democrația - Club Bistrița.

Misiunea Asociației Pro Democrația este de a întări democrația la nivel național și internațional prin stimularea participării civice.

Domeniile de interes ale Asociației Pro Democrația sunt: îmbunătățirea relației între alegători și aleși, corectitudinea procesului electoral, educația civica, participarea cetățenilor la procesul de elaborare a politicilor publice, transparența instituțiilor publice și controlul societății civile asupra acestora, respectarea drepturilor omului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5