APEL CĂTRE BÂRGĂUANI: DONAŢIE PENTRU CEASUL DIN TURNUL BISERICII DIN PRUND

Centrul civic al comunei Prundu Bârgăului începe să se modernizeze, iar primul pas, pe drumul european, l-a început Biserica, renovată prin ajutorul credincioşilor şi resfinţită, în 2007, de către I.P.S. Bartolomeu.

Printre alte realizări ale Bisericii, ajutată de locuitori, se cuvine să amintim construirea zidului de sprijin, treptele, gardul şi, în curs de finalizare, poarta de la Cimitirul Oţelea, cel mai vechi din comună.

Posibilităţile financiare ale Bisericii sunt limitate, iar o nouă mare şi importntă cerinţă, pentru toţi cetăţenii, apare acum deosebit de necesară şi urgentă.

Este vorba de repararea ceasului din turnul Bisericii, care ar costa, după aprecierea unui specialist din Cluj, circa 4000 de lei. Considerăm că suma aceasta s-ar putea realiza, prin bunăvoinţa locuitorilor. Operaţia de reparare a ceasului din turnul Bisericii este benefică pentru întreaga comună. Mersul ceasului şi semnalul clopotului din turn, ne vor îmbunătăţi total activitatea, pentru că timpul este cel mai preţios.

Epitropii Bisericii îi aşteaptă pe binefăcători. Chiar şi 1 leu, donat în acest scop, contează şi poate fi folositor, dacă suntem mulţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5