Aplicația Say Cheese BN: cea mai bună cale de a găsi producători locali de brânzeturi

Prin intermediul proiectului Say Cheese! Balkan Cheese! dorim să vă încurajăm să achiziționați brânzeturi produse pe plan local: e cel mai bun mod de a susține producătorii care muncesc din greu, dar care, dintr-o regretabilă lipsă de informare în rândul consumatorilor sunt tot mai adesea puși în umbră de "giganții" de pe piață, ale căror brânzeturi nu se pot compara cu cele tradiționale, produse doar din ingrediente naturale și în același timp mult mai gustoase.
 
Producătorii locali trebuie susținuți, în această etapă venim în sprijinul lor pe partea de promovare și ajutăm consumatorii să intre în contact cu ei într-un mod cât mai facil. Totodată, cunoaștem dificultățile și condițiile, îi încurajăm să își mențină produsele, dar mai ales să ridice standardele, ținând cont de toate normele de igienă și respectând consumatorul."  a explicat Ana Călina Șestac, managerul proiectului.
 
Mai multe detalii despre Say Cheese! Balkan Cheese! pot fi regăsite pe pagina dedicată proiectului de pe site-ul Asociației GAL Lider Bistrița-Năsăud:  https://galbn.ro/say-cheese/
Și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/saycheesebalkancheeseproject
 
De asemenea, povestea brânzei tradiționale din teritoriul Asociatiei GAL Lider Bistrița-Năsăud este prezentată într-un filmuleț realizat în cadrul proiectului:
https://fb.watch/jz-Zlc9tsO/
 
Aplicația este disponibilă în AppStore și GooglePlay:  www.bddp.art/appsaycheese
 
Cu ajutorul ei, veți putea descoperi 11 producători de brânzeturi din județ sau mai precis, din teritoriul Asociației GAL Lider Bistrița-Năsăud. Pe pagina fiecărui producător se regăsesc datele lor de contact, locația unde pot fi vizitați, perioada în care îi găsiți "la datorie" și chiar un mic tur virtual. 
 
Aplicația este binevenită în special pentru iubitorii de natură, de relaxare și de mâncăruri tradiționale, oferind posibilitatea de a îmbina aceste trei elemente într-o experiență unică. Astfel, nu doar producătorii locali vor culege roadele, ci și utilizatorii aplicației, având ocazia de a descoperi peisaje spectaculoase, brânzeturi apetisante, oameni deosebiți și primitori.
 
 
Proiect finanțat în cadrul submăsurii 19.3 „Pregătirea și implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală”, Componenta B - „Implementarea activităților de cooperare ale Grupurilor de Acțiune Locală selectate.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5