Aprilie aduce inaugurări importante la Beclean

Luna aprilie a acestui an va aduce noutăţi şi inaugurări de obiective în peisajul urbanistic al oraşului Beclean. Blocul ANL cu 64 de apartamente, bazinul didactic de înot de lângă Liceul Tehnologic Agricol şi sediul nou al primăriei vor fi gata de inaugurat la mijlocul lunii aprilie, marcând astfel finalul unei serii de investiţii importante puse în fapt, în mare parte, cu bani de la bugetul de stat, dar şi prin contribuţia factorilor administrativi locali.
ANL, de pildă, are la Beclean cele mai multe apartamente din ţară, raportat la numărul de locuitori. În curând, 64 de tinere familii, cu vârsta sub 35 de ani, se vor putea muta în apartamentele noi construite în apropierea castelului Bethlen.
De asemenea, în vecinătatea Finanţelor Publice, acolo unde se află în construcţie şi Judecătoria, se execută în aceste zile ultimele lucrări de finisaje la clădirea modernă a primăriei noi, pe care administraţia oraşului o va deschide spre contribuabili chiar în centru.
Pe de altă parte, bazinul didactic de înot, cel mult aşteptat de elevi dar şi de înotătorii amatori din oraş, se află şi el gata de deschiderea oficială, asta după ce exteriorul, parcările şi drumul adiacent au fost amenajate în prealabil, încă din toamna anului trecut.

Comentarii

19/08/15 20:57

O buna investitie in ANL-uri..dar am fost in trecere pe acolo si am cam vazut masini scumpute. Din cate stiu eu, apartamentele din ANL-uri se dau persoanelor care nu au o situatie financiara ideala.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5