Aproape 200 locuri de muncă disponibile în Bistriţa-Năsăud

În perioada 21-27 februarie, la nivelul judeţului nostru sunt disponibile 199 locuri de muncă vacante, potrivit datelor furnizate de agenţii economici şi centralizate la nivelul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Cele mai multe posturi vacante, la nivel naţional, sunt în judeţele Cluj- 1208, Iaşi- 583, Constanţa- 307 şi municipiul Bucureşti- 673. La polul opus sunt Caraş-Severin, Mehedinţi şi Galaţi care au o ofertă de sub 20 de locuri de muncă.

Pentru cei cu studii medii, oferta include posturi pentru agent comercial, agent vânzări, amanetar, ambalator manual, arhivar, barman, bucătar, cofetar, ospătar, cameristă, confecţione tricotaje, croitor, electrician, lăcătuş mecanic, mecanic auto, operator mase plastic, pompagiu, şofer, stivuitorist, strungar, sudor, tinichigiu auto, vânzător, vopsitor auto, dar şi pentru muncitori necalificaţi.

Şi cei cu studii superioare au câteva opţiuni, fie în mediul privat, fie în zona administrativă. Astfel, firme importante din Bistriţa caută fizicieni, ingineri, proiectanţi, manager resurse umane, gestionat depozit.

Dacă doriţi un post de “bugetar”, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud organizează concurs săptămâna viitoare pentru un post de expert în administraţie publică.
La Direcţia Generală de Asistenţă Socială Bistriţa-Năsăud se caută …şefi, pentru cele patru centre din subordine, concursul fiind programat în 4 martie. Tot la DGASPC Bn sunt scoase la concurs câte un post de contabil şi unul pentru coordonator personal de specialitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5