Aproape 40 tone de sare au fost în împrăştiate Pasul Tihuţa. Utilaje din Bistriţa-Năsăud au intervenit şi în judeţul Suceava

Iarna și-a făcut simțită prezența în zonele montane ale județului nostru, iar drumarii au intervenit cu utilaje și aproximativ 40 tone de sare, în Pasul Tihuța. Mai mult, Secția Drumuri Naționale Bistrița-Năsăud a sprijinit autoritățile din Suceava cu două utilaje, în zonele Poiana Ștampei și Mestecăniș, informează Instituţia Prefectului.

Potrivit informării, la granița cu județul Suceava a avut loc o ieșire de pe carosabil a unui autoturism, fără ca acest incident să aibă loc din cauza viabilității drumului.

„Vă reamintim să vă echipați mașina cu cauciucuri de iarnă și să vă adaptați viteza de deplasare la condiţiile de drum.  Cauciucurile de iarnă sunt obligatorii chiar şi în octombrie (sau în orice altă lună a anului) dacă se circulă pe drumuri publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. Deci cauciucurile nu-s obligatorii începând cu data de 1 noiembrie, legea spunând că trebuie să ai maşina dotată cu anvelopele potrivite indiferent de sezon”, se arată în comunicatul Instituţiei Prefectului. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5