Aprobată şi documentaţia - modernizare Policlinică

Acelaşi legislativ local năsăudean şi-a dat acordul pentru însuşirea documentaţiei tehnice de avizare a lucrărilor de investiţii şi de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Reabilitare, modernizare şi dotare ambulatoriu de specialitate din cadrul Spitalului orăşenesc “Dr. George Trifon” Năsăud. Concret, este vorba despre modernizarea Policlinicii oraşului cu fonduri europene, prin investiţiile de finanţare cuprinse în Axa prioritară a POR (Programului Operaţional Regional) 2007-2013.

Valoarea totală a investiţiei - potrivit calculelor tehnico-economice - se ridică la o valoare de 2.647.850 lei roni (inclusiv TVA), având o durată de execuţie de şase luni. Consilierii locali au aprobat cofinanţarea de 2% din bugetul local, din valoarea totală a devizului general.

Se va construi şi o anexă, se va dota policlinica năsăudeană cu echipamente medicale moderne, pe lângă reabilitarea capitală a clădirii (şarpantă, învelitoare, interioare şi exterioare, sisteme electrice şi de încălzire, reţea de apă-canal).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5