Năsăudul a primit acceptul de finanţare pentru ambulatoriul de specialitate al spitalului

La sfârşitul săptămânii trecute, Primăria oraşului Năsăud, primar Dumitru Mureşan, a primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului acceptul pentru cererea de finanţare a proiectului tehnic (nr. NV/19/3/3.1/276/27.07.2009 SMIS 11629) din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, referitor la „Reabilitare, modernizare, dotare ambulatoriu de specialitate în cadrul Spitalului orăşenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud.
Proiectul a fost depus de către Primăria oraşului Năsăud spre finanţare pe POR (Programul Operaţional Regional) în anul 2009. Urmează a se reabilita Ambulatoriul de specialitate aparţinând Spitalului Orăşenesc „Dr. George Trifon”, cu o durată de execuţie de zece luni de zile. Totalul valorii proiectului este de 2.822.578,64 lei, adică 632.865 euro, în faza de contractare.
Răspunsul favorabil, în urma analizei conformităţii proiectului tehnic POR 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de investiţie 3.1. „Reabilitare, modernizare, dotare Ambulatoriu de specialitate în cadrul Spitalului orăşenesc „Dr George Trifon”, denotă o muncă încununată cu succes a administraţiei publice pentru condiţii sanitare la standarde europene pentru cetăţenii oraşului Năsăud şi a celor din toată zona Văii Someşului.
Proiectul este acceptat, aşadar, pentru următoarea etapă, etapa de contractare, care se va face în zilele următoare pentru ca la începutul lunii iulie să demareze lucrările, ţinând cont de faptul că durata de execuţie este prevăzută la 10 luni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5