Artista vizuală - ENI EMILIA - Elveţia

Zilele trecute am avut prilejul să o cunosc pe artista Eni Emilia într-o tabără de pictură la Bistriţa împreună cu pictori din Germania, Elveţia, Franţa şi România.

Artistă din Elveţia, Eni Emilia este o artistă vizuală pentru o întreagă viaţă. Originară din Transilvania, studiile de arte plastice au ajutat-o să îşi găsească locul în arta modernă. Ea şi-a sculptat propriul ei drum în sculptură şi pictură fiind o creatoare a noi tehnici artistice.

A învăţat entuziasmul şi pasiunea pentru arta modernă şi monumentală în atelierele profesorilor de la Universitatea de arte frumoase 'Ion Grigorescu' în Bucureşti, şi sculptura la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iaşi. Din anul 2001, Emilia Eni este membru al Societăţii de Pictori si Sculptori din Jura, Elveţia. Din 2016, artista este activă artistic in SUA (Michigan şi Miami)  şi în 2016 a devenit, de asemenea, membră a Societăţii de Femei Profesionale în arta vizuală SGBK în Basel, Elveţia.

Specializată în Artă Modernă, Eni Emilia s-a simţit atrasă către calea sculpturii şi a picturii.

 De-a lungul carierei sale, arta i-a fost expusă în diferite muzee de artă modernă europeană ca de exemplu Muzeul Zofinger (Elveia) sau Mus'Art Gallery (Delemont, Elveţia).

În 1999', tânăra româncă a venit în Elveţia; în 2001 a aderat la Societatea de Pictori Şi Sculptori din Jura, Elveţia (SPSJ). De atunci a început să expună operele sale cele mai bune în cele mai mari galerii din Elveţia ca de exemplu Anne Foundation şi Robert Bloch (FARB) , Galeria Paul Bovée (Delemont) sau The Centre for Roc-Montes in Noirmont ...

Din 2003, Emilia dezvoltă propria sa galerie în Delémont, Place of the Church. Ea are de asemenea alte talente ca tânără internaţională printre artiştii locali, ea încurajează arta în călătoriile sale. Aceste expoziţii au atras un public numeros în Europa, America de Nord şi Asia.

Dacă aţi experimentat arta fascinantă a Emiliei, sunteţi deja familiarizaţi cu tehnica ei care apelează la emoţiile adevărate şi capacitatea ei de a vrăji publicul. Creaţiile ei traversează uşor genuri și stiluri în istoria artei moderne, cu o capacitate expresivă de a captiva.

Unde se situează limitele operei lui Eni Emilia... Nu putem decât să prezicem că vom vedea încă multe creaţii ale acestei artistei românce, atât de promiţătoare!  Felicitări, Emilia!

Te aşteptăm să revii la Bistriţa cu o expoziţie personală, te vom întâmpina din nou cu prietenie şi iubire!

Eni Emilia face ca numele României să răsune artistic-plastic pe meridianele lumii.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5