Aşa da, în folclor

Cei care ştiu să poarte cu cinste autenticul au tot respectul nostru. Avem multe lucruri frumoase care merită evidenţiate. Dintre ele am aales acum câteva, cu menţiunea aşa da, în folclor. Felicitări dascălilor, preoţilor, instructorilor din lumea satului care nu s-au abătut de la tradiţii şi nu s-au lăsat influenţaţi de Kitsch. La mulţi ani tuturor celor care iubesc portul, vorba şi locul străbun.

Comentarii

02/01/12 19:11
maria 13

Te felicit ca ai luat initiativa si ai scos in evidenta ,,zestrea satului,, prin exemplele colindatorilor din judet. Sper ca si cei care vor cocheta in continuare cu folclorul autentic sa nu uite ca tot ce/i vechi este valoros si ne reprezinta si sa nu le fie rusine cu ce avem din contra mandria de a avea o astfel de comoara trebuie pastrata si transmisa generatiilor si celor care nu au acces la ea.

02/01/12 14:17
CLEO

Foarte frumos! N-am crezut ca se mai tine cont de adevaratele obiceiuri. Snobismul si prostul-gust paleste in fata valorilor. Nu orice straluceste e si valoros! Felicitari celor coordoneaza aceste ansambluri pastratoare de folclor adevarat!

02/01/12 13:59
Simplucetatean51

Excelent si binevenit demers, pe viu, in lumea folclorului si obiceiurilor de iarna. Este o lectie pentru multi dintre noi; ea ne invata ce este valoros, bun si autentic in tratitiile noastre de la sfarsit si inceput de an, pe scena sau in casa noastra. Felicitari! La multi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5