Asociația Baladele Bistriței te ajută cu transport gratuit pentru a dona sânge pentru tinerii din cumplitul incendiu din capitală. Vezi la ce număr poţi suna

Un incendiu puternic a avut loc, vineri noapte, în clubul Colectiv situat în complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitală. La Bistrița s-au mobilizat în weekend 118 persoane care au donat sânge pentru cei 137 de răniți.

“Vrem să ne implicăm şi noi şi să încurajăm lumea să ajute. Ne-am gândit ca prin intermediul Asociaţiei Baladele Bistriţei să facem ceva în acest sens. Astfel, am găsit 15-20 de taxi-uri, dar şi câteva maşini personale, care să îi ducă pe bistriţeni la donat. Noi, prin intermediul asociaţiei, vom suporta cheltuielile de transport pentru cei din municipiu. Acţiunea va fi valabilă toată săptămâna, iar dacă va fi nevoie o vom prelungi”, a declarat, Adrian Paşcu, preşedintele Asociaţiei Baladele Bistriţei.

Bistrițenii care vor să doneze sânge vor fi transportați gratuit până la Centrul de Transfuzii. Ei pot suna zilnic între orele 09.00-14.00, la numărul de telefon 0747 332 655.
Prin acţiunea pe care o fac, cei de la Baladele Bistriţei speră să încurajeze cât mai mulţi oameni să doneze sânge pentru a ajuta victimele incendiului de vineri seara din capitală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5