ASOCIAŢIA FANTOM BISTRIŢA ÎN PLINĂ ACTIVITATE

Doreşti un loc de muncă?? Hai la Centrul de Socializare din Bistriţa, str. Coşbuc nr. 2, (la etaj, lângă Clubul pensionarilor) unde:
- un specialist în domeniu vă va consulta vocaţional;
- o echipă de voluntari vă va îndruma şi vă va ajuta să realizaţi diverse obiecte manufacturate precum picturi, cusături, împletituri, origame, ţesături, quilling, costume populare, artizanat, etc.
Centrul de Socializare şi Întreprinderea Socială de Inserţie „GAME-BREAK” au fost înfiinţate de Asociaţia Fantom Bistriţa, ca aplicaţii concrete pentru implementarea proiectelor finanţate prin programul „ERASTMUS +” şi anume:
- Gamification H2R ATULTS cu nr. 2014-1-FR01-KA204-008544 coordonat de Fundaţia PISTES – SOLIDAIRES PAU – Franţa.
- BREAK DOWN BREAK OUT cu nr. 2014-1-UK01-KA200-001769 coordonat de Universitatea Chester- Anglia.
Centrul de Socializare şi Întreprinderea Socială de Inserţie „GAME-BREAK” participă la Târgul de Paşti, organizat de primăria municipiului Bistriţa, în perioada 23.04 – 01.05.2016, unde în pavilionul cu nr. 9 a expus pentru vânzare obiecte manufacturate realizate de noi, fondurile obţinute urmând a fi utilizate într-o activitate caritabilă.
Centrul de Socializare Bistriţa, cu genericul „LA ŞEZĂTOARE”, este locul în care reînvie tradiţia românească unde puteţi învăţa lucruri noi sau puteţi împărtăşi cu alţii experienţa dumneavoastră la cusut, pictură, împletituri şi orice alte activităţi de producţie obiecte manufacturate.
La Centrul de Socializare Bistriţa ne întâlnim cu plăcere şi rezultate spectaculoase, în fiecare zi de miercuri şi joi, de la ora 17:00, în str. Coşbuc nr. 2, la etaj.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Preşedinte Asociaţia Fantom,
ing. Mihai Rotaru

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5