Gamification – Proiect cu finanțare UE

Asociația Fantom Bistrița, este partener în proiectul 2014-1-froi-ka204-008544, sub Erasmus+, în baza contractului încheiat în localitatea PAU-FRANȚA, la data de 19 noiembrie 2014, cu coordonatorul proiectului ASOCIAȚIA PISTES SOLIDAIRES PAU FRANȚA.
Contractul încheiat de partenerul ASOCIAȚIA FANTOM cu beneficiarul ASOCIAȚIA PISTES SOLIDAIRES, care este coordonatorul proiectului, are o durată de 24 de luni (din 1.09.2014 până în 31.08.2016) își propune să îi remobilizeze pe unii șomeri adulți, peste 40 de ani, în vederea modificării comportamentului, a dezvoltării propriilor resurse, implicându-se în comunitate prin metoda Gamification – strategii digitale de joc și capacitare.
Prima întâlnire pe proiect a avut loc în zilele de 19 și 29 noiembrie 2014 în orașul PAU-FRANȚA, la care au participat partenerii din Franța, Anglia, Italia, Spania, Finlanda și România, țară care a fost reprezentată de ASSE Craiova și Asociația Fantom Bistrița prin președintele ing. Mihai Rotaru și vicepreședinte Matilda Rotaru, ocazie cu care s-a hotărât ca următoarea întâlnire a partenerilor să aibă loc la Bistrița, în luna aprilie 2015.
Prezentul articol reflectă punctul de vedere al autorului, Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru nicio utilizare, care poate fi dată informațiilor din articol.
Președinte Asociația FANTOM - ing. Mihai Rotaru

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5