Astăzi, termen final pentru candidaturile din PDL

Candidaturile pentru funcţiile de conducere din Biroul Permenent Naţional al Partidului Democrat Liberal mai pot fi înregistrate doar astăzi, potrivit anunţului făcut de liderul democrat-liberal Gheorghe Flutur.

Convenţia Naţională a PDL va avea loc pe 14 şi 15 mai, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 11.00. Pentru funcţia de preşedinte al PDL s-au înscris Emil Boc, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu. Astăzi ar trebui să aflăm oficial şi “concurenţii” pentru funcţiile din BPN, adică patru prim-vicepreşedinţi, un secretar general, 15 vicepreşedinţi şi şase secretari executivi.

Cei trei prtendenţi la funcţia de preşedinte PDL sunt într-o acerbă campanie de convingere a delegaţilor, fie prin mesaje “plastice”, fie prin întâlniri zonale.

Premierul Emil Boc şi echipa sa, din care nu lipseşte vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, au străbătut ţara din lung în lat. Mai nou se merge cu microbuzul, ca să se poată dezbate “aspecte legate de politică, de guvernare, care ţin de problemele oamenilor”, citându-l pe Emil Boc.

În mod normal, premierul ar trebui să-şi prezinte moţiunea şi delegaţilor PDL din Bistriţa-Năsăud. Oricum, o primă lectură au făcut-o cu liderul judeţean, moţiunea a fost şi dezbătută, mai trebuie doar votată cum trebuie.

La Bistriţa va ajunge mâine şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, şi fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, care vor încerca să-i convingă pe “indecişi”, dacă or mai fi prin PDL BN, că merită votul pentru “O Românie Dreaptă. O Românie Europeană”, respectiv pentru moţiunea “Privind spre viitor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5