În atenţia angajatorilor! Sistem Electronic de Mediere a Muncii, pe site-ul ANOFM!

Agenția Națională pentru Ocupare a Forțelor de Muncă pune la dispoziția angajatorilor aplicația S.E.M.M. (Sistemul Electronic de Mediere a Muncii) pentru declararea locurilor de muncă vacante în conformitate cu Legea Nr. 76/2002.

"Comunicarea ofertelor de locuri de muncă vacante sau ocuparea acestora poate fi făcuta on-line direct de către angajatori accesând site-ul Agenției Naționale pentru Ocupare a Forțelor de Muncă la adresa: www.anofm.ro, în secţiunea Servicii online/Angajatori.

În acest sens, angajatorii au posibilitatea de a încarca şi de a publica toate ofertele de locuri de muncă vacante.

În vederea publicării locurilor de muncă vacante, angajatorul solicită crearea unui cont pe platformă şi înregistrarea firmei, utilizând indexul ANAF al unei declaraţii D112 aferentă perioadei menţionate în fereastra de înregistrare", explică directorul executiv al AJOFM BN, Otilia Râpan.

Informațiile necesare pentru înregistrarea unui cont nou sunt:
-Codul Unic de Identificare (C.U.I)
-Index-ul ANAF al unei declarații unice D112, având data indexului în intervalul afişat în pagina de înregistrare. Este necesară şi o adresă de e-mail validă, pentru finalizarea procesului de înregistrare. Recomandarea este de a furniza o adresă de e-mail nenominală pentru a evita restricționarea accesului în cazul fluctuațiilor de personal ale firmei.

Toate instrucțiunile de autentificare/înregistrare în Platforma Servicii Online Angajatori se regăsesc la următorul link: https://www.anofm.ro/serviciionline/serviciionlineangajatori.html?agentie=&categ=14&subcateg=1

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5