Atenţie şoferi ! Avalanşă de poliţişti ! Zeci de permise reţinute şi sute de amenzi !

Respectaţi regimul legal de viteză! Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Polițiștii rutieri din trei județe au desfășurat, ieri, acțiuni comune pentru prevenirea și combaterea încălcării regimului legal de viteză, pe DN 17.

La data de 24 noiembrie a.c, pe DN 17, între localitățile Cluj-Napoca și Suceava, polițiștii din trei județe au desfășurat acțiuni comune, pentru siguranța traficului rutier, prevenirea și combaterea accidentelor, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud, cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au acționat pe DN 17 cu 15 autospeciale dotate cu aparate radar, pentru monitorizare traficului rutier și combaterii excesului de viteză, una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere principale, la nivel național.

Astfel, au fost constatate și aplicate 123 de sancțiuni contravenționale, din care 114 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 17 permise de conducere, toate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, la nivel județean, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni preventive,ocazie cu care au constatat și aplicat 186 de sancțiuni contravenționale, au reținut 12 permise de conducere pentru diverse abateri și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Și în perioada următoare, polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic, unde desfășoară acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, nerespectării regimului legal de viteză și consumului de alcool.

Acționăm pentru siguranța dumneavoastră!
Respectați regulile de circulație și conduceți preventiv!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5