Atleţii mult regretatului antrenor emerit Ioan Zanca, din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Silvia Zanca

La Botoşani a avut loc, la finele săptămânii, Campionatul Naţional de Cros pentru seniori, tineret şi juniori 1, competiţie desfăşurată individual şi pe echipe. Competiţia a avut loc în Pădurea Rediu şi a fost un criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul Balcanic de cros de la Botoşani, din 4 noiembrie.

La acest Campionat Naţional, judeţul nostru a fost reprezentat doar de doi atleţi, Daniel Gheorghe Rus şi Alexandru Teodor Marica, sportivi ai ACS Athletic Club Bistriţa, clubul privat al regretatului antrenor emerit Ioan Zanca.  

Aceşti sportivi au reuşit să câştige titlul de campioni naţionali au României, împreună cu echipa, SCM Gloria Buzău (club unde au dublă legitimare). La individual, Daniel Gheorghe Rus a ocupat locul IX, iar colegul său, Alexandru Teodor Marica, a încheiat cursa pe locul XIII.

  Atleţii bistriţeni au participat la o categorie de vărstă superioară, ei fiind doar juniori 2 (cu doi, respectiv trei ani mai tineri). Chiar dacă Daniel Gheorghe Rus a fost nevoit să îşi întrerupă antrenamentele aproximativ trei luni de zile din cauza unei accidentări, şi de această dată seriozitatea şi munca depusă de acesta l-a ajutat să se claseze printre cei mai buni sportivi ai ţării.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]