Atletism. Larisa Talpiş, dublu legitimată la Bistriţa şi Bârlad, vicecampioană naţională

Sala de atletism “Ioan Soter” din București a găzduit la finele săptămânii,  ediția 2019 a Campionatelor Naționale și probe combinate de atletism în sală pentru juniori 2. Au participat la această competiție atleți născuți 2002/2003 și 2004/2005 de la toate cluburile de profil din țară, care s-au întrecut pentru medalii atât în probele combinate, cât și în cele clasice. A ieșit o competiție disputată și plină de fair-play în care concurenții s-au întrecut, de cele mai multe ori, cu zâmbetul pe buze.

Sportivii de la CSM Bistriţa, antrenaţi de Dragoş Mihali, au reuşit să obţină rezultate bune. Larisa Talpiş, legitimată la CSM Bistriţa/CSS Bârlad, a ocupat locul II la 400 m, în timp ce Sebastian Tomoiagă a ocupat locul V în proba de 3000 m, iar Ciprian Urs, deşi este începător (se antrenează de doar 6 luni) a ocupat locul VII în proba de 1500 m.

         Larisa Ureche (junioară III în primul an) a ocupat locul VI în proba de 3000 m, Anamaria Beldean, loc VII la 1500 m, cele două sportive fiind antrenate de prof. Alina Cucerzan.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5