Atletism. Larisa Talpiș de la CSM Bistrița, dublă campioană națională, la juniori 1 (Under 20)!

Vineri și sâmbătă, 26 și 27 februarie 2021, Sala de atletism “Ioan Soter” din București a fost din nou gazda unui nou important eveniment sportiv, Campionatele Naționale pentru juniori 1 (U20).

Campionatul Național de sală pentru Juniori 1 (U20) a ajuns în acest an la a 51-a ediție și a transformat sala de atletism în arena de înfruntare a celor mai buni atleți U20 ai momentului. Pasiunea, determinarea, pregătirea și concentrarea și-au spus cuvântul și au adus strălucirea medaliilor și bucuria victoriei celor mai valoroși atleți U20.

Larisa Talpiș, de la CSM Bistrița, pregătită de antrenorul Dragoș Mihali, este dublă campioană națională în probele de 400 si 800 m.

De asemenea, Sebastian Tomoiagă s-a clasat pe locul 5 la 3000 m, Alexandru Vădan a încheiat pe locul 5 la 1500 m. Laurențiu Vrabie, dublu legitimat la CSM Biistrița și la Bârlad, a obținut locul 2 în proba de 1500 metri. Cei trei atleți sunt antrenați de Dragoș Mihali.

Un rezultat bun a fost obținut și de Larisa Ureche, pregătiră de prof. Alina Cucerzan, care s-a clasat pelocul 7 în proba de 800me, cu record personal, 2:20.82, fiind a doua de la Junioare 2.De altfel,concursul a fost și o oportunitate de pregătire pentru Campionatul Național în sală pentru Juniori II, care va avea loc săptămâna viitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5