Atletul Daniel Gheorghe Rus a obținut prima lui medalie internațională! O dedică mentorului său, regretatul antrenor emerit Ioan Zanca

În data de 9 februarie 2020, la Istanbul (Turcia) s-a desfășurat Campionatul Balcanic Indoor de atletism, competiție internațională destinată juniorilor I. Clubul Sportiv „GLORIA 2018 ̋ Bistriţa-Năsăud a fost reprezentat cu onoare de către sportivul Daniel Gheorghe Rus care a obținut prima lui medalie internațională, cea de bronz, după o cursă excelentă în proba de 3000 m cu timpul de 8:45,79!

Atletul bistriţean se poate mândri (şi eu sunt mândră de el) cu una dintre cele două medalii obținute la individual masculin de către delegația României!

    Mulțumim Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Clubului Sportiv „GLORIA 2018 ̋ Bistriţa-Năsăud pentru sprijinul și susținerea de care au dat dovadă pentru ca Daniel să ne poată reprezenta cu cinste și mândrie la nivel internațional! 

Această medalie nu vine peste noapte cu siguranță si nu este nicio întâmplare (așa cum și-ar dori cârcotașii), ci este rezultatul direct al multor ani şi multor ore de antrenament și a mii de km pe care el îi face cu multă perseverență, pasiune și nu în ultimul rând cu disciplină!

Daniel a fost descoperit şi îndrumat până în urmă cu un an si șapte luni sub bagheta magică a celui care a fost antrenorul emerit Ioan  Zanca.  Îi dedicăm această medalie lui, ghidul şi mentorul  nostru care de acolo de sus ne călăuzește!  Îți mulțumim din suflet oriunde te-ai afla!
Să nu uitam că această medalie este rezultatul muncii în echipă! Multumim celor care ne susțin și  încurajează necondiționat și în mod special părinților care fac eforturi deosebite ca Daniel să poată avea o carieră de succes așa cum merită!

*** 

Mulţumim Asociaţiei de Părinţi de la Colegul Tehnic Infoel din Bistriţa pentru susţinerea performanţei. Daniel Rus  - elev în clasa a XIII-a F - a fost premiat pentru medalia de bronz de la Campionatul Balcanic de juniori, fiind primit în aplauzele colegilor. 

 Prof. Silvia Zanca -Mureşan 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5