Au început lucrările de modernizare a Pieței agroalimentare din Năsăud. Vezi în ce constau și când vor fi finalizate !

Administrația năsăudeană a început în această săptămână lucrările de modernizare la Piața agroalimentară a orașului. Lucrările sunt în plină desfășurare și se vor finaliza la mijlocul săptămânii viitoare, după cum ne-a declarat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea. Perioada de executarea a fost aleasă pentru acest weekend pentru a nu bloca activitatea de comercializare către populație.
Lucrările de modernizare constau în asfaltarea cu mixtură asfaltică cu grosimea de 4 cm a întregului platou destinat desfacerii legumelor și fructelor, amplasarea a 130 de mese noi pentru comercianți, mese care sunt prevăzute cu sistem de depozitare și închidere, realizarea unei alei pietonale în fața pieței agroalimentare, pietonal ce va fi închis cu bariere, însă comercianții din zona pietonală vor avea posibilitatea de aprovizionare, zilnic, în intervalul orar 06.00-8.00 și 18.00-20.00.
Odată cu lucrările de mordernizare vor fi montate și 3 camere video de supraveghe și 5 suporți pentru biciclete, pentru cei care doresc să vină la piață cu bicicleta.
De menționat faptul că, nu cu mult timp în urmă piața agroalimentară a beneficiat și de un acoperiș nou și burlane de scurgere a apei pluviale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5