Aurelia Hîruţa: Echipa USR-PLUS este o echipă cu oameni tineri, cinstiți și profesioniști în domeniile în care activează!

Mă numesc Aurelia Hîruța și candidez pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Bistrița. Am 52 de ani și sunt profesoară de limba și literatura română la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. Am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității „Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca în anul 1995, iar de atunci lucrez ca profesoară de limba română. În această calitate, m-am implicat în educarea tinerilor, cultivându-le interesul pentru cultură și spiritul civic, deoarece consider că ceea ce se formează corect în școală, va funcționa corect în societate. Totul pornește de la educație!

Am considerat că trebuie să mă implic în politică pentru că am înțeles că, dincolo de porțile școlii, societatea este spațiul în care elevii, deveniți cetățeni, caută să-și pună în practică visele și idealurile pe care școala le formează și, de cele mai multe ori, dezamăgiți de realitatea concretă din țară, se descurajează și emigrează, căutând o societate modernă, cu mecanisme funcționale, în care să se poată dezvolta în siguranță. Consider că tinerii sunt adevărata resursă pentru viitorul unei țări, iar noi suntem datori să le construim un mediu cu care să se identifice și în care să le placă să trăiască!

Bistrița este un oraș promițător, un oraș plin de resurse. Depinde numai de noi să-l facem un oraș cu standarde de viață ridicate. Administrația locală trebuie să fie eficientă, interesul cetățenilor trebuie să se regăsească în toate demersurile acesteia, iar bistrițenii au nevoie de politici publice funcționale, întrucât, odată cu intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona în decembrie 2009, orice persoană are dreptul legal la buna administrare a problemelor sale.
Digitalizarea serviciilor primăriei, cheltuieli publice rezonabile și transparente, infrastructură de bună calitate și modernizată, mai multe spații verzi amenajate corespunzător pentru relaxare și agrement, investiții publice coerente și utile cetățenilor, relaxarea traficului rutier în perimetrul orașului, dotarea școlilor și grădinițelor cu lifturi și căi de acces pentru copiii cu dizabilități sunt numai câteva dintre schimbările care se impun.

Echipa USR-PLUS este o echipă cu oameni tineri, cinstiți și profesioniști în domeniile în care activează. Oameni care cred în schimbarea în bine!

Schimbarea se poate face numai ieșind la vot în 27 septembrie!

 

Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5